Despre noi

 

Vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate, o locație în mijlocul naturii și o petrecere personalizată, indiferent că aceasta este desfășurată în salonul Imperial Garden Ballroom sau Turist!

 

Bine ați venit la Complex Turist Beharca!

Complexul Turist Beharca are o istorie interesantă de care puțini își mai aduc aminte, veche de peste 300 de ani. Actuala clădire este situată pe locul fostului conac al boierului Pleșia, ale cărui fundații încă se mai păstrează în câteva locuri.
Conacul a fost construit după 1740 pe locul actualei locații de Costache Pleșia, vătaf și a aparținut mai bine de 200 de ani acestei familii.

Penultimul boier Pleșia, cu studii de agronomie efectuate la Paris a adus în țară câteva lădițe de castani ai căror urmași încă se păstrează în parcul complexului.
Ultimul boier Pleșia, Costache nu a avut moștenitori și istoria familiei s-a stins. Conacul Pleșia nu este la fel de celebru ca vecinul sau, conacul din Coțofenii din Față – unde s-a turnat filmul Tănase Scatiu – loc vizitat de Regina Maria a României în două rânduri. Aparține însă aceleiași istorii boierești a câmpiei Olteniei care și-a lăsat urme adânci în viața politică a regiunii. 

Imperial Garden Ballroom

Imperial Garden Ballroom dispune de două saloane de lux pentru evenimente, pozitionate într-o superba zona verde și liniștită.

Datorită celor 50,000mp de verde exclusiv, Imperial Garden Ballroom – Complex Turistic Beharca are avantajul de a organiza evenimente în ambele saloane festive în acelasi timp, totodată menținându-și promisiunea de a păstra intimitatea oaspeților și calitatea înaltă a serviciilor oferite.

Spre deosebire de un spatiu închis, integrarea cortului festiv în verdele exclusiv al Complexului Turist – Beharca le permite invitaților să se relaxeze pe canapelele din grădină, la mesele de cocktail și să se bucure de priveliște.

Salonul Imperial Garden Ballroom, salonul din inima naturii, este modular și poate fi împărțit în 4 variante pentru evenimente diverse.

Bonus

  • Acces la grădina de cocktail și la terasa de vara, cu lumină naturală dar și frumos luminată seara.
  • Elegantă și plină de vegetație, grădina de poate fi un spațiu alternativ de relaxare și socializare, dacă alegi Imperial GARDEN Ballroom.
  • Invitații au acces la ambele spații, pentru o pauză de conversație și o gură de aer proaspăt, înainte de a intra pe ringul de dans.
  • Atmosfera este relaxată, cu decor tip cocktail party.

Facilități

  • Posibilitate de extindere de până la 1000 de persoane
  • Ring de dans și scenă modulară, sistem de lumini
  • Decorațiuni (aranjament festiv pentru mese și prezidiu) variante de mese negre de sticla pentru evenimente cele folosite la prezidiu
  • Candy bar, Cheese Bar sau Mase principale
  • Decorațiuni lobby si gradina: mese de cocktail, bar mobil, bar shoturi, roaba, suporți de flori și umbrele.

Servicii dedicate & confort excepțional

Pentru o experiență completă si servicii impecabile, putem acomoda și invitații dumneavoastră de la petrecerile organizate în complexul nostru. Vă putem pune la dispoziție:

locuri de cazare

Oaspeți

Săli de evenimente

restaurante

Facilități

Cazare Hotel Turist

Hotel Turist Beharca încearcă prin serviciile oferite să satisfacă cele mai diverse exigenţe. Camerele sunt dotate cu TV color, cablu TV, toaletă cu duş sau baie proprie.
Parcare privată
Climatizare şi încălzire centrală
Spălătorie/curăţătorie
Room service
Telefon/fax
Wireless LAN Internet

Grădina de vară

Răcoare, verdeaţă, linişte, un peisaj şi o ambianţă de vis vă oferă grădina Hotelului Turist Beharca. La cel mai mic semn, prin personalul nostru calificat şi discret, veţi fi servit cu o cafea, o băutură fină sau, de ce nu, cu preparate culinare din bucătăria românească şi internaţională.

Restaurant

Într-o ambianţă plăcută, luxoasă şi chiar discretă, puteţi alege dintr-un sortiment foarte variat de preparate culinare de excepţie gătite cu cea mai deosebită pricepere de către maeştri noştri bucătari.
Având o capacitate de 200 de locuri, Salonul Clasic oferă un plus de rafinament atât prin decor și o priveliște încântătoare spre grădina de vară, cât și prin profesionalismul și entuziasmul echipei.

Organizări de evenimente

Salonul dedicat organizarii de evenimente festive are o capacitate de 200 de locuri si dispune de instalatii de climatizare si sonorizare performante.
Vom fi onorați de fiecare dată în care veți alege salonul nostru pentru a marca evenimentele importante din viața dumneavoastră, fie că este vorba despre o nuntă, un botez sau o aniversare. Vă vom mulțumi pentru acest lucru oferindu-vă servicii impecabile, preparate delicioase și clipe de neuitat!

Event Planner

Putem discuta despre o cerere în căsătorie, o cununie civila, petrecerea burlacițelor, o petrecere corporate, o zi in aer liber, un picnic pentru angajații tăi, o tabără, o zi de after school sau chiar o petrecere aniversară pentru cei mici.
Voi fi persoana de legătură între voi și petrecerea/evenimentul vostru (implicând cele mai corecte recomandări în ce privește furnizorii) spre o buna desfășurare a evenimentului.
Irina Abagiu
Your Wedding & Event Expert

Chef Events

În colaborare cu Chef Robert Mihai vă punem la dispoziție o gamă largă de meniuri de la cele mai simple până la cele mai sofisticate!
Meniuri simple si traditionale: aperitive bogate, sărmăluțe cu mamaliguță și fripturi delicioase
Meniuri moderne cu preparate mediteraniene pentru toate gusturile
Meniuri exclusiviste cu preparate internaționale din afara țării

Testimoniale

Ce spun clienții noștri

“Recomand cu cel mai mare drag!”

“Datorită întregii echipe – de la “cei mai mici la cei mai mari”- nunta noastră a fost exact așa cum am visat-o!”

27 august 2022
Larisa & Alin

“Fabulous food & flawless service”

Multumim frumos pentru tot ajutorul! “

11 septembrie 2022 Adina&Iosif

“Mulțumim mult”

Cununia noastra a fost asa cum ne-am dorit! Vă mulțumim mult!

10 iunie 2022
Andreea & Ionut

“Mulțumim pentru ajutor”

Mulțumim frumos, a ieșit foarte frumos botezul nostru
Mulțumim pentru ajutor!
Mâncarea foarte buna!
Toată lumea s-a simțit foarte bine, le-a plăcut!”

07 octombrie 2022

Program

LUNI – VINERI
10:00am – 10:00pm

SÂMBĂTĂ
10:00am – 04:00am

DUMINICĂ
10:00am – 10:00pm

Ai vreo sugestie sau dorești să ne
întrebi ceva?

Nu fi timid! Suntem întotdeauna la dispoziția ta indiferent că ai vreo sugestie să îmbunătățim lucrurile/serviciile sau ai să ne adresezi o întrebare.

0738 843 507 – Event Planner
0733 671 218 – Recepție Hotel Turist
0733 671 217 – Fast-Food Turist

Program

LUNI – VINERI
10:00am – 10:00pm

SÂMBĂTĂ
10:00am – 04:00am

DUMINICĂ
10:00am – 01:00am

 

0738 843 507 – Event Planner Irina Abagiu
0733 671 218 – Recepție Hotel Turist
0733 671 217 – Fast-Food Turist